BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

maandag 24 augustus 2009

DE EERSTE DAG ZONDER ONZE STUNTERS

Beste stunters, kinderen, ouders, vrienden en nog wat van dat,

Vandaag was een speciale dag op het plein: de eerste zonder onze speelpleinstunters. En het beloofde een zware dag te worden voor hen, zeker met dit schroeiend warme weer. Daarom willen onze kindjes én hofkonijn goudklompje de stunters een hart onder de riem steken...

Terwijl onze stunters met bloed, zweet en tranen (van het lachen wel te verstaan) alweer nieuwe oorden gingen opzoeken, kreeg monitor Bram Van Devijver te maken met een onverwacht probleem. Onze kinderen weigerden namelijk steevast om deel te nemen aan Brams knutselactiviteit. Gelukkig kwam monitor Sarah De Moor met een idee op de proppen. In ruil voor het deelnemen aan de activiteit mochten de kinderen een uitdaging voor Bram verzinnen. En zo gezegd, zo gedaan. Hieronder kan je het al dan niet pedagogische resultaat bekijken. Het begin van een reeks vele uitdagingen? Wie weet!

Boodschap van algemeen nut: Niet voor gevoelige kijkers...

Uiteindelijk eindigde de dag voor iedereen met een vrolijke noot, ja ook voor Bram. We kijken alvast uit naar nieuws van onze stunters en beloven morgen nóg meer speelpleinplezier. Slaapwel iedereen... en speciaal voor onze stunters 'Rudy Rudy Rudy Rudy'.

De monitoren van Speelplein Pinokio, de kinderen én BK Goudklompje.

1 reacties:

An zei

schoon werk eh! Stapt ze wel...
Vele lebbers (van achter den bureau opt werk...)
xxx