BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 23 augustus 2009

Een dansje van geluk!

We hebben al nieuwe vrienden gemaakt waaronder ook de 'krijmkar'.

Aangekomen op het speelplein.

Annelies: Siegbertjes en Wouter's hart smolten onmiddellijk...

Milou, een vriendelijke dame die één der bewoners van het rusthuis gezelschap hield op het zonneterras.

Onze 'special guest' Jan Blauwens. Deze meneer, 92 jaar en daarmee de oudste bewoner van een naburig rusthuis, heeft een ongelooflijk hoge pet op van het initiatief van ons speelplein. Niet enkel de stunt, maar ook het dagdagelijkse werk dat het speelplein verricht zijn voor hem 'bouwstenen van de maatschappij'. Hoe fier kunnen we zijn?

Muriel, de übersympathieke hoofdverpleegster van het rusthuis. Ze hielp ons formidabel hard. We kregen een zak met veel te veel lekker eten én ze hielp twee van ons een aantal km verderop met de wagen om inkopen te doen. Dit was 's avonds welteverstaan, NA onze wandeltocht. Bedankt iedereen uit de Kerselare! (dus ook Griet en Karen)

Een moni van het speelplein uit Hallaar.

Hier zien jullie achtereenvolgens: Het speelplein waar we terecht zijn gekomen, Boshuis Averegten waar we GRATIS internet kregen en de langverwachte wegwijzer naar Hallaar!

Afkoeling na enorm hete dag

Beste speelpleiners, sympathisanten en andere,

het is nu iets over half acht en we hebben jullie een massa te vertellen!
Na gedropt te worden op de weide van Rock Werchter, gebruikten we al onmiddellijk onze sociale vaardigheden om de weg te vinden.
Vanuit Werchter trok de karavaan richting Tremelo waar we ons ook even konden verfrissen.
Daarna volgde de enorm lange en vermoeiende tocht onder de slopende zon richting Heist - op - den - Berg. De deelgemeente Hallaar was onze uiteindelijke bestemming.
Het heeft uren bloed, zweet en vooral tranen (van het lachen) gekost, maar we zijn er geraakt. Rond goed vier uur deze namiddag bereikten we het speelplein van Hallaar.
Er was geen kat te bespeuren, enkel een papiertje waarop we een nieuwe opdracht terug konden vinden.
We moesten erop uittrekken om vijf verschillende videobeelden te verzamelen. één daarvan moet een boodschap bevatten van een persoon die iets bewonderigenswaardig te vermelden of meegemaakt heeft.
Achter het speelplein bevindt zich een mooi park waarin we ons tentje hebben opgezet. Dat is niet zo flink van ons, want eigenlijk mag dat niet ;-)
Na een flinke sprong te nemen over een metershoge omheining, kwamen we terecht in een rusthuiscomplex. Niets dan fantastisch vriendelijke mensen hier. Ze hielpen ons met onze videobeelden en gaven ons zelfs een mondvoorraad mee om u tegen te zeggen. Straks worden Siegbert en Wouter zelfs naar een nachtwinkel gebracht om onze maaltijd voor morgen te kopen!
Op het moment dat die twee wachtten op de lift, gingen wij - Mathieu en Joren - op zoek naar internet om onze fantastische verhalen online te zetten. Na enige tijd zwerven door een jungle (echt waar!) vonden we een lieve dame die ons ter hulp schoot, hier midden in de bossen.
Tot nu toe is de stunt enorm leuk geweest en goed verlopen, ook al hebben we hier en daar een kwaaltje.
Wij hopen zeker op tijd te zijn donderdag en maken nu dat we als de weerlicht de filmpjes en foto's online zwieren.

Lieve kindjes, wees maar heel braaf voor de moni's op het speelplein. Wij missen jullie enorm!
Tot donderdag... hopelijk.

Vele groetjes, knuffels, kusjes en gratis gekregen potjes confituur

Het stuntteam.

DE SPEELPLEINSTUNT IS BEGONNEN!!

Beste speelpleiners, vrienden en sympatisanten,

De Speelpleinstunt van Speelplein Pinokio is begonnen!! En hoe. Rond acht uur deze morgen vertrokken we met onze vier stunters naar de droppingplaats. Onze vermoeden werd bevestigd. De droppingplaats bleek hen niet onbekend te zijn. Alhoewel de weide van Rock Werchter niet onmiddellijk herkenbaar was. Op dit moment zijn onze stunters aan hun allereerste opdracht bezig. Dit was hun eerste aanwijzing.

Beste Speelpleinstunters,

Daar staan jullie dan. Gepakt, gezakt en klaar voor jullie nu al onvergetelijke opdracht. Wij mogen van harte hopen dat deze plek jullie niet geheel onbekend lijkt? Helaas, helaas blijven jullie hier niet rondhangen. Integendeel. Jullie kunnen onmiddellijk aan jullie eerste opdracht beginnen.

Ga van hieruit te voet naar Hallaar, een deelgemeente van Heist – Op – Den – Berg, en ga daar op zoek naar de speelpleinwerking van Heist – Op – Den – Berg. Daar, in Boonmarkt 15, wacht jullie een aanwijzing.

Zoals jullie merken zijn jullie niet in het bezit van een kaart, kompas of eender welk hulpmiddeltje. Wij veronderstellen dat creatieve mensen als jullie daar vast en zeker een oplossing voor kennen. Veel succes!

De monitoren van Speelplein Pinokio.


Later deze avond volgen de eerste filmpjes. Tot dan!

De monitoren van Speelplein Pinokio