BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

zondag 23 augustus 2009

DE SPEELPLEINSTUNT IS BEGONNEN!!

Beste speelpleiners, vrienden en sympatisanten,

De Speelpleinstunt van Speelplein Pinokio is begonnen!! En hoe. Rond acht uur deze morgen vertrokken we met onze vier stunters naar de droppingplaats. Onze vermoeden werd bevestigd. De droppingplaats bleek hen niet onbekend te zijn. Alhoewel de weide van Rock Werchter niet onmiddellijk herkenbaar was. Op dit moment zijn onze stunters aan hun allereerste opdracht bezig. Dit was hun eerste aanwijzing.

Beste Speelpleinstunters,

Daar staan jullie dan. Gepakt, gezakt en klaar voor jullie nu al onvergetelijke opdracht. Wij mogen van harte hopen dat deze plek jullie niet geheel onbekend lijkt? Helaas, helaas blijven jullie hier niet rondhangen. Integendeel. Jullie kunnen onmiddellijk aan jullie eerste opdracht beginnen.

Ga van hieruit te voet naar Hallaar, een deelgemeente van Heist – Op – Den – Berg, en ga daar op zoek naar de speelpleinwerking van Heist – Op – Den – Berg. Daar, in Boonmarkt 15, wacht jullie een aanwijzing.

Zoals jullie merken zijn jullie niet in het bezit van een kaart, kompas of eender welk hulpmiddeltje. Wij veronderstellen dat creatieve mensen als jullie daar vast en zeker een oplossing voor kennen. Veel succes!

De monitoren van Speelplein Pinokio.


Later deze avond volgen de eerste filmpjes. Tot dan!

De monitoren van Speelplein Pinokio

0 reacties: