BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

dinsdag 12 januari 2010

Speelplein Pinokio begint aan Stunt 2010!

Hallo Beste Speelpleinvrienden,



Na onze eerste fantastische stunt, die we echt wel geslaagd mogen noemen, slaan we de handen terug in elkaar. We hebben ons speelplein op een hoger niveau gebracht de laatste twee jaar. We kregen er enorm veel sterke monitoren bij. Ook onze monitoren die al een tijdje op het plein staan, hebben nog altijd de kriebel te pakken, en blijven actief op het speelplein. Dit zorgt dat we een grotere monigroep hebben. We lanceerden dit jaar ook een stuurgroep. De stuurgroep komt samen in het jaar en zorgt ervoor dat wij met een goede verstandhouding met de gemeente van Herzele hebben. Ook regelen we van daaruit nieuwe projecten, en zorgen we dat het speelplein nog beter draait. Op vlak van inclusie hebben wij dit jaar een flinke stap voorwaarts gemaakt. We hebben onze snoezelcaravan, en zijn nu met een nieuw project bezig waarin maatschappelijk kwetsbare jongeren ook een plaatsje op ons plein kunnen vinden. De stuurgroep heeft er nu ook een subgroep bij, namelijk de groep stunt. Deze subgroep zal dit jaar de Speelpleinstunt klaar stomen. Ook de voorbereidingen van de speelpleinwerking in de Paasvakantie zullen binnenkort van start gaan.


Speelse groeten

De monitoren van speelplein Pinokio!

zondag 30 augustus 2009

Beste kinderen, ouders, stunters en nog wat van dat,

Het zit erop! Het is gedaan! Met spijt in het hart sloten wij de deuren van ons plein. We kunnen allen samen terugblikken op twee fantastische maanden én een overgetelijke laatste week. Hoopvol kijken we vooruit naar 2010 want onze creatieve breinen hebben alweer het één en ander in petto. Bedankt aan iedereen die van deze twee maanden één groot feest heeft gemaakt, bedankt ook aan alle meelevende sympathisanten van De Speelpleinstunt 2009, aan de ouders voor het vertrouwen én last but not least bedankt aan onze kinderen, zij maken Speelplein Pinokio de moeite waard. Wij zien elkaar terug in de paasvakantie...

'En ik dans, zing, spriiiiing het Speelplein in!'

De monitoren van Speelplein Pinokio Herzele

vrijdag 28 augustus 2009

Zwarte gaten en hoge verwachtingen

Beste kinderen, monitoren, sympathisanten

Het is nu vrijdag 28 augustus, en vandaag hebben we voor het eerst sinds een week niets te doen. Het is op deze momenten dat een mens nostalgisch terugkijkt, en wenst dat hij de tijd kan terugdraaien. Terugkijkend op de voorbije week, die ik met recht en reden de leukste week uit mijn vakantie mag noemen, zie ik 3 fantastische mensen; Joren, Siegbert en Mathieu, waarmee ik een week lang heb samengeleefd, en we doorheen vele toffe en moeilijke momenten gegaan zijn. Ik had echt geen toffere groep kunnen wensen, en zou met hen zo weer vertrekken naar waar dan ook.

Om de stunt-sfeer er toch nog zo lang mogelijk in te houden, is de site nogmaals uitgebreid met foto’s en filmpjes die we – wegens tijdgebrek – nog niet hadden gepost. Vergeef mijn emotionele bui, maar het herbekijken van de filmpjes maken bij deze stunter heel wat herinneringen en heimwee los.

Doorheen onze stunt hebben we enkele speelpleinen bezocht, die groter en mooier waren dan ons speelplein, maar na deze ervaring besef ik dat ik op geen enkel ander speelplein zou willen zitten, want supersfeer zoals we die bij ons kennen, heb ik nergens anders gezien.

Ik zou ook nog de monitoren willen bedanken die ons gesteund hebben, die op vervelende momenten een hart onder de riem staken. Ook de kinderen willen we bedanken, voor het enthousiasme en de leuke filmpjes die we te zien kregen. Zonder jullie had onze tocht er heel wat minder leuk uitgezien. En ook al wil Sarah niet dat ik haar naam vernoem, toch verdient SARAH DE MOOR ook een pluim op haar hoed, voor de organisatie van de stunt.

Om af te sluiten: Laat ons allen ernaar streven om van het volgende jaar een even geschift jaar te maken, en evenveel plezier te beleven.

Aan al de kindjes van Speelplein Pinokio:

Hopelijk hebben jullie er even veel van genoten als ik, en mogen we jullie volgend jaar terugzien op het speelplein!

Groetjes,

Wouter

Nog enkele fotootjes :)




























Onze stunters verwennen



















Na terugkomst werden onze stunters beloond met een fantastische massage. Ze genoten er enorm van.

Nog enkele Fantastische filmpjes! - Deel 3



Dag 4 - Pita-Vliezeken




Dag 5 - Een taart om van te snoepen!


Nog enkele Fantastische filmpjes! - Deel 2



Dag 3 - Mechelen - We vertrekken naar Blankenberge!




Dag 3 - Liften van Mechelen naar Antwerpen




Dag 3 - Van Antwerpen naar Gent (alé, een wegrestaurant in Drongen)




Dag 3 - Van Drongen naar Blankenberge!




Dag 3 - Aankomst te Blankenberge